Nieuwbouw

Als u een gebouw zoekt dat de uitstralng heeft van een historisch pand, maar ook voldoet aan alle comforteisen van deze tijd, dan is historiserende nieuwbouw misschien iets voor u.
Als de architectuur van deze panden harmonisch moet zijn en niet slechts een oppervlakkig sausje, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij weten als geen ander waarin de essentie van historische architectuur schuilt. Dat kan classicistische architectuur betreffen, maar ook de nu zo geliefde jaren ’20 architectuur.
We hebben een select aantal projecten uitgevoerd die onze manier van werken op dat vlak onderstrepen. Daarnaast hebben wij nu een aantal werken onder handen waarbij een vroeg 19e-eeuwse architectuur gehanteerd wordt.

Als oud en nieuw met elkaar gecombineerd worden, kiezen wij ook vaak gekozen voor contrast tussen oud en nieuw. De nieuwe gebouwdelen moeten qua vorm en verhouding wel passen bij de bestaande delen. Het ontwerpen van nieuwe gebouwonderdelen speelt een rol in vrijwel al onze projecten. Voor woningen worden vaak geheel uitgewerkte ontwerpen voor nieuwe keukens, badkamers en dergelijke gemaakt. Wij hanteren in deze gevallen op verzoek een hedendaagse of historiserende vormentaal.