Links

VROM – Rijksgebouwendienst
Op deze site staan de gebouwen van het rijk. Hierbij ook het door ons gerestaureerde landhuis de Trompenburg in ‘s-Graveland.

Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed
De site van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Met onder andere verwijzingen naar Wet- en Regelgeving, informatiebladen etc.

Stichting Bouwhistorie Nederland (SBN)
De site van de Stichting Bouwhistorie Nederland (SBN). Behalve algemene informatie over bouwhistorie zijn ook de nieuwsbrieven via deze site te raadplegen.

Utrechts Documentatie Systeem
Voor toegankelijke publicaties op het gebied van de (bouw)historie. Opgezet vanuit het Utrechts Documentatie Systeem.

Hoveniersbedrijf Groenpartners
Site van een hoveniersbedrijf in de Vechtstreek gespecialiseerd in ontwerp, advieswerk en onderhoud voor buitenplaatsen. Het bedrijf is gevestigd op de buitenplaats ‘Vreedenhorst’ dat door ons bouwhistorisch is onderzocht. Tevens hebben wij plannen voor een houten schuur opgesteld.

SRAL Maastricht
Het SRAL in Maastricht leidt op tot schilderijrestaurator en kleuronderzoeker. Een groot deel van de huidige generaties kleuronderzoekers die gegevens aanreiken voor restauraties op hoog niveau zijn door het SRAL opgeleid. Voorst heeft het SRAL de restauraties van de schilderingen op doek in de Trompenburg voor haar rekening genomen.

Spoorwegmuseum of Maliebaanstation in Utrecht
Site van het door ons gerestaureerde Spoorwegmuseum.

Wintertuin, Baarn
De Wintertuin in Baarn is door ons gerestaureerd. De Wintertuin staat in het fraaie Cantonspark.