Contact

Als u meer wilt weten…

Wanneer u meer wilt weten over onze manier van werken of over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Afhankelijk van de situatie maken wij een kostenloze afspraak op locatie of bij ons op kantoor.

Bureau Vlaardingerbroek
ir. Hans Vlaardingerbroek
Oude Gracht 187 G
NL-3511 NE  Utrecht
tel: 06 53766023
mail: hans@bureauvlaardingerbroek.nl

 

Routebeschrijving
Met de auto:
Vanuit ’s Hertogenbosch (A2), Amsterdam (A2) en Den Haag/Rotterdam (A12) volg Ring Utrecht (west):
Neem afrit 8, Centrum/Jaarbeurs. Volg de borden Centrum (Martin Luther Kinglaan, Weg der Verenigde Naties, Westplein). Volg de weg onder de Daalse tunnel door. Bij het eerstvolgende verkeersplein Paardenveld gaat u rechts de Catherijnebaan op en volgt u de borden voor Centraal Station/Mariaplaats. Als u deze afrit genomen hebt, ziet u borden voor Parkeren Springweg. U kunt daar parkeren. U verlaat de parkeergarage aan de zijde van de Oude Gracht en loopt onder het huis Roijestein door naar de Oude Gracht. Daar aangekomen loopt u enige meters naar rechts en vindt u Oude Gracht 187G.

Met de trein, tram of bus:
Het is te voet ongeveer 15 minuten vanuit Utrecht Centraal Station.
Vanuit de stationshal gaat u richting Hoog Catherijne/Utrecht Centrum. U loopt langs de Abn-Amrobank aan uw rechterhand naar rechts het Godebaldkwartier in. U verlaat aan het einde bij de Hema Hoog Catherijne en loopt naar links, in de richting van de Mariaplaats en de Domtoren. U loopt om het gele gebouw van het Conservatorium heen, en loopt daarna links de Zadelstraat in. Nog voor de Oude Gracht en de Domtoren gaat u naar rechts de Lijnmarkt op. Na 100 meter gaat de Lijnmarkt over in de Oude Gracht. 50 meter verderop treft u ons kantoor aan.